Kuřata obsahují více tuku než dříve

Kuřecí maso konzumujeme kvůli bohatému zdroji bílkovin. Hodí se pro redukční diety a tvorbu svalové hmoty. Oproti hovězímu nebo vepřovému masu má nižší procento tuku.

Avšak věděli jste, že dnešní kuřecí maso obsahuje o 266 procent více tuku než před 40 lety?

 

Pokud hledáte alternativu, vyzkoušejte krutí maso nebo ryby. Zejména mořské ryby mají blahodárný vliv na naše zdraví. Jsou lehce stravitelné a mají vysoký obsah kvalitních bílkovin. Navíc rybí tuk a omega3 nenasycené mastné kyseliny zlepšují hladinu cholesterolu a  jsou prevencí proti srdečním infarktům.

 

 

 


Následující zajímavost: Ovocná šťáva je stejně nezdravá jako Cola

Chci vidět seznam všech zajímavosti v rubrice VĚDĚLI JSTE, ŽE…

 

 

 

 

Zaujal tě článek? Poděl se o něj s kamarády. Stačí jeden klik.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter